Poľovnícka sekaná

  autor   2537x

Suroviny:

150 g hovädzieho mäsa
300 g mäsa z diviny
300 g bravčového bôčika (alebo pleca)
3 vajcia
80 g slaniny
2 žmle
masť na pekáč
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Všetko mäso pomelieme a pridáme slaninu nakrájanú na drobné kocky. Ďalší postup je rovnaký ako pri každej inej sekanej. Ak je mäso zo zveriny dostatočne okorenené, nemusíme už sekanú koreniť. Pridáme i šťavu zo zveriny. Hovädzie mäso môžme uvariť v polievke a až uvarené použiť do sekanej.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus