Pórová omeleta

  autor   2370x

Suroviny:

300 g mladých pórov
4 vajcia
2 lyžice mlieka
1 lyžica masti
mletá rasca
1 lyžica nadrobno nasekanej zelenej petržlenovej vňate
nastrúhaný muškátový orech
soľ.

Postup:

Mladé póry očistíme, nakrájame a opražíme v masti. Potom ich osolíme, ochutíme mletou rascou a nastrúhaným muškátovým kvetom. Vajcia vyklepneme do pohára, rozšľaháme s petržlenovou vňaťou a s mliekom a touto zmesou zalejeme pór. Necháme stuhnúť. Podávame teplé s čerstvým pečivom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus