Pražnica s bielym chlebom

  autor   2627x

Suroviny:

2 vajcia
20 g masla
30 g tvrdého syra
20 g zelenej cibuľky
50 g pšeničného chleba
zelená vňať.

Postup:

Pšeničný chlieb nakrájame na obdĺžniky alebo na trojuholníky hrubé asi 1 cm (6 až 8 kúskov na jednu porciu) a na masle ich opečieme na servírovacej panvici. Posypeme nadrobno nakrájanou zelenou cibuľkou, zalejeme rozšľahanými vajciami a zapečieme v rúre. Pražnicu podávame na panvici, na ktorej sme ju pripravovali. Pred podávaním posypeme strúhaným syrom a petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus