Pražnica so šampiňónmi

  autor   2131x

Suroviny:

7 až 8 vajec
šampiňóny
70 g masla
cibuľa
cesnak
petržlenová vňať.

Postup:

Vyberieme niekoľko pekných šampiňónov a nakrájame ich na menšie kúsky. Šampiňóny rozriedime lyžicou bešamelovej omáčky. Hlinenú šálku vytrieme strúčikom cesnaku, prilejeme vajcia, pridáme trochu masla, štipku nakrájanej petržlenovej vňate a cibuľu. Všetko mierne vyšľaháme. Maslo zohrejeme na panvici, prilejeme vajcia, ušľaháme veľkou vidličkou. Riedku pražnicu zvinieme, preložíme na podlhovastú misu, ozdobíme malými okrúhlymi hriankami a šampiňónmi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus