Pražnica so zelenou špargľou

  autor   2360x

Postup:

Z čerstvej mäkkej zelenej špargle odkrojíme konce dlhé 5 mm, osolené ich varíme v plytkom hrnčeku so slnečnicovým olejom na miernom plameni asi 6 minút. Počas varenia hrnčekom častejšie potrasieme. Hotovú špargľu vyberieme. V šálke rozhabarkujeme 7 vajec, posolíme. Pridáme nakrájané kúsky špargle, nakrájanú petržlenovú vňať a preložíme na panvicu s maslom. Všetko veľkou vidličkou zmiešame a pripravíme riedku pražnicu. Pražnicu stočíme, preložíme na podlhovastú misu, ozdobíme nadrobno nakrájanou zelenou vňaťou a kolieskami paradajok.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus