Prírodná hovädzia roštenka

  autor   4362x

Suroviny:

400 g hovädzieho mäsa z nízkej roštenky
vývar z kostí
1 cibuľa
40 g tuku
20 g hladkej múky
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Mäso umyjeme a nakrájame na asi 4 plátky. Zľahka ich naklepeme, okraje narežme, okoreníme, poprášime múkou a prudko opečieme v rozpálenom tuku z oboch strán. Opečené roštenky vyberieme a odložíme do tepla. Na tom istom tuku speníme nadrobno nasekanú cibuľu a pridáme opečené mäso. Podlejeme vývarom, osolíme a zo občasného miešania dusíme domäkka. Podávame s varenými alebo opekanými zemiakmi a zeleninovou oblohou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus