Pštros v piesku

  autor   3481x

Suroviny:

500 g pštrosieho mäsa (stejk) nakrájaného na plátky
200 g sterilizovaného zeleného hrášku
3 lyžice masla
3 nakrájané paradajky
200 g cibule
stužný tuk
sladká paprika
tymian
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Veľký plochý pekáč potrieme tukom, dno pokryjeme nakrájaným mäsom, ktoré polejeme roztopeným maslom a ochutíme tymiánom, paprikou, korením a soľou. Na mäso postupne poukladáme nakrájanú cibuľu, hrach a paradajky. Potom pekáč utesníme alobalom. Pečieme v predhriatej rúre pri strednej teplote zhruba 40 až 50 minút. Podávame s ryžou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus