Pštrosia pražnica

  autor   2944x

Suroviny:

1 čerstvé pštrosie vajce
200 ml mlieka
3 lyžice masla
1 cibuľa
1 čajová lyžička papriky
1 zväzok pažítky
muškátový oriešok
soľ.

Postup:

Nakrájanú cibuľu opečieme na masle dozlata na dostatočne veľkej panvici. Obsah vajca dobre premiešame v nádobe spolu s mliekom a koreninami. Pridáme vaječnú hmotu do panvice a za stáleho miešania pri miernej teplote zohrievame až do žiadanej hustoty. Pred podávaním znovu dochutíme a posypeme nakrájanou pažítkou. Porcia je dostatočná pre 10 osôb.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus