Pstruh na rošte

  autor   6393x

Suroviny:

600 g vyčisteného pstruha
maslo
2 citróny
olej
strúhanka
rasca
soľ. Marináda: 2 vajcia
1 čajová lyžička sójovej omáčky
maizena
vegeta
olej

Postup:

Najprv si pripravíme marinádu. Upraveného, očisteného, vypitvaného a vo vlažnej vode umytého pstruha osušíme, osolíme a natrieme olejom. Dáme ho do marinády aspoň na 2 hodiny. Potom ho z oboch strán opečieme domäkka. Upečeného pstruha dáme na teplý tanier, polejeme rozohriatym maslom a ozdobíme plátkom citróna. Podávame ihneď so zeleninovou oblohou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus