Puding s agar-agarom

  autor   3291x

Suroviny:

600 ml mlieka
30 g mletých mandlí
50 g agar-agaru (nazývaného tiež čínska tráva)
30 sparených
olúpaných a nasekaných mandlí
100 g cukru.

Postup:

Mlieko, cukor a mleté mandle zmiešame na panvici a za stáleho miešania zohrievame asi 4 minúty. Pridáme agar-agar a miešame, až sa rozpustí. Vmiešame nasekané mandle. Puding nalejeme do plytkej misy vo vrstve hrubej 2.5 cm. Vychladíme ho a ponecháme v chladničke, dokiaľ nestuhne. Podávame chladený, nakrájaný na štvorce alebo kosoštvorce.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus