Pudingové fondue

  autor   3359x

Suroviny:

250 ml šľahačkovej smotany (alebo mlieka)
pol balíčka pudingového prášku s vanilkovou príchuťou
250 ml tekutiny z rumového hrnca.

Postup:

Smotanu alebo mlieko vlejeme do hrnca na fondue a na sporáku privedieme do varu. Pudingový prášok premiešame s tekutinou z rumového hrnca. Za stáleho miešania nalejeme do smotany, odstavenej zo sporáka. Povaríme. Fondue postavíme na varič a necháme slabo vrieť. Podávame s chrumkavým pečivom, ovocím z rumového hrnca, mesiačikmi pomaranča, kolieskami kiwi, kúskami marhúľ a ananásu.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus