Quattro Formaggi Tagliatelle

  autor   6345x

Suroviny:

Po 10 g pecorino
niva
parmezán
mozarella (guličková)
2dl smotany na varenie
cesnak
vegeta
olivý olej. Tagliatelle (sú cestovina na pásiky).

Postup:

Vopred si uvaríme tagliatele v osolenej vode. Potom do hrnca alebp panvice (s hlbším dnom) dáme olivoví olej, pridáme syr niva a počkáme pokiaľ sa rozpustí, zalejeme smotanou na varenie a hneď pridáme pecorino nakrájané na malé kocky, mozzarelu nakrájanú na kolieska, nastrúhaný parmezán, na tenké plátky nakrájaný cesnak, vegetu a miešame pokiaľ nám omáčka nezhustne. Dochutíme podľa potreby a premiešame spolu s tagliatelle. Nakoniec posypeme parmezánom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus