Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/recepty.dct.sk/html/includes/vote/_drawrating.php on line 80
Rascové fondue - prispevky, Recepty, varenie -

Rascové fondue

  autor   1043x

Suroviny:

500 g mletého eidamu
120 ml šľahačkovej smotany
120 ml ľahkého bieleho vína
1 lyžica maizeny
mletá rasca
tabasco.

Postup:

Syr nakrájame na drobné kocky alebo nahrubo nastrúhame. Biele víno dáme v hrnci na fondue zovrieť na sporák, postupne pridáme syr a za stáleho miešania varíme, kým nevznikne jednoliata masa. Maizenu zmiešame so šľahačkou, zahustíme tým fondue, ochutíme rascou, zopár kvapkami tabasca a ďalej necháme na variči slabo vrieť. Podávame so zemiakmi uvarenými v šupke, surovou cviklou, sedliackym chlebom, sedliackym šalátom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus