Reďkovkový šalát

  autor   2407x

Suroviny:

2 vajcia
100 ml kyslej smotany
3 viazaničky reďkovky
1 viazanička mladej cibuľky
1 viazanička kôpru
cukor
1 lyžica citrónovej šťavy
soľ.

Postup:

Umytú a očistenú reďkovku nakrájame aj so šupkou na tenké kolieska, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu aj s vňaťou, zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali cukor s citrónovou šťavou a osolíme. Šalát dáme na misu a posypeme natvrdo uvareným a na kocky nakrájaným vajcom a nadrobno nasekaným kôprom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus