Rezance v polievke

  autor   3090x

Suroviny:

450 g vlasových rezancov
100 g uvareného kuracieho mäsa nakrájaného na kúsky
2 vajcia uvarené natvrdo a nakrájané na plátky
100 g najemno nakrájanej čínskej kapusty (alebo ľadový šalát)
2 jarné cibuľky nakrájané na tenké kolieska
1300 ml kuracieho alebo hovädzieho bujónu alebo silného vývaru
soľ.

Postup:

Rezance varíme asi 5 minút v osolenej vode. Necháme ich dôkladne odkvapkať. Zohrejeme bujón alebo vývar a podľa chuti ho osolíme. Varené rezance podávame v miskách a polejeme horúcim bujónom. Ozdobíme kurčaťom, plátkami vajec, kapustou a jarnými cibuľkami.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus