Rizoto na čínsky spôsob

  autor   3275x

Suroviny:

200 g vareného údeného mäsa
25 g uchovca bazového
100 g búrskych orieškov
4 hrnčeky uvarenej ryž
3 malé cibule
3 vajcia
olej na opekanie
soľ.

Postup:

Rozšľahané vajcia osolíme a zamiešame do nich cibuľu nakrájanú nadrobno. Na panvici rozpálime olej, podusíme deň vopred namočené a nakrájané huby spolu s búrskymi orieškami a zmes opečieme doružova. Potom primiešame rozšľahané vajcia s cibuľou, nakrájané varené údené mäso a za stáleho miešania pridáme osobitne uvarenú ryžu. Nakoniec rizoto trochu zapečieme.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus