ROBI s medom na čínsky spôsob

  autor   1648x

Suroviny:

6 plátkov ROBI mäsa (www.satya.sk/robi)
3 plné lyžice včelieho medu
2 plné lyžice sójovej omáčky
2 plné lyžice bieleho vína
zázvor
2dl vývaru
vegeta
škrob
vlašské orechy
petržlenová vňať.

Postup:

ROBI mäso - plátky ochutíme vegetou, zázvorom a necháme 1 hod. odležať (pripravíme si vopred). Med, víno, sójovú omáčku a vývar na panvici rozmiešame, mierne zohrejeme a zahustíme pomocou škrobu. Odležané plátky zohrejeme na masle a zalejeme pripravenou omáčkou. Necháme krátko prevariť a podávame zdobené vlašskými orechmi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus