Robove pikantné rezne

  autor   2243x

Suroviny:

1000 g bravčového karé
6 vajec
1 lyžica Solamylu
olej (alebo maslo) cesnak
majoránka
mleté čierne korenie
Podravka (vegeta)
soľ.

Postup:

Umyté mäso nakrájame na plátky a naklepeme. Potom urobíme nálev z celých vajec, ktoré zmiešame s majoránkou, cesnakom, vegetou, mletým čiernym korením, soľou a lyžicou Solamylu. Plátky vložíme do sklenenej nádoby a zalejeme pripraveným nálevom. Takto pripravený pokrm necháme odležať v chladničke 12 až 24 hodín. Vyprážame na oleji, prípadne na masle, z oboch strán domäkka. Podávame s opekanými zemiakmi a oblohou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus