Rokfortová nátierka

  autor   1992x

Suroviny:

150 g rokfortu (Nivy)
4 natvrdo uvarené žĺtky
4 lyžice ochutenej smotany
100 g rastlinného nátierkového masla
1 lyžica kečupu
1 nastrúhaná cibuľa
nadrobno nasekaná pažítka
soľ.

Postup:

Do misky dáme vidličkou rozotretý rokfort, nátierkové maslo, cibuľu, rozotreté žĺtky, smotanu, kečup a podľa chuti soľ. Z takto pripravených surovín vymiešame nátierku. Nátierku natierame na chlieb, pečivo, sendvič alebo hrianky. Pred podávaním posypeme nasekanou pažítkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus