Roštenka na paprike

  autor   2114x

Suroviny:

400 g hovädzej roštenky
4 zeleninové papriky
1 lyžica paradajkového pretlaku
1 lyžica ovsených vločiek
1 cibuľa
50 g masti
mäsový vývar
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Dobre odležané mäso nakrájame na rezne, naklepeme a okraje narežme. Opražíme v rozpálenej masti z oboch strán. Osolíme a okoreníme. Pridáme na rezance nakrájané papriky a nadrobno nasekanú cibuľu. Podlejeme mäsovým vývarom, v ktorom sme rozmiešali paradajkový pretlak, prikryjeme a udusíme domäkka. Počas dusenia podlievame podľa potreby. Keď je mäso takmer mäkké, posypeme ho ovsenými vločkami a dodusíme.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus