Rumaki

  autor   2899x

Suroviny:

6 plátkov slaniny
220 g zaváraných gaštanov
100 ml omáčky Teriyaki.

Postup:

18 drevených špajdlí namočíme do vody. Plátky slaniny nakrájame na tretiny. Gaštany necháme odkvapkať. Okolo každého gaštanu obalíme plátok slaniny a zaistíme špajdlou. Položíme na tanier, polejeme omáčkou a asi na 30 minút vložíme do mrazničky. Zapneme gril. Odkvapkané jednohubky naukladáme na kovový rošt a ten položíme na otočný tanier. Grilujeme asi 15 minút. Potom jednohubky pretočíme a grilujeme ďalšie 4 minúty, kým sa slanina neupečie.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus