Rybací šalát

  autor   2984x

Suroviny:

300 g mrazeného filé
150 g majonézy
1 jogurt
1 viazanička reďkovky
1 viazaničky cibuľky
cukor
citrónová šťava
soľ.

Postup:

Mrazené filé osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a krátko podusíme. Vychladnuté vykostíme a nakrájame. Majonézu rozmiešame s jogurtom alebo kyslou smotanou, pridáme nakrájanú cibuľu aj s vňaťou a podľa chuti okyslíme citrónovou šťavou. Hotový šalát obložíme nakrájanou reďkovkou. Na prípravu rybacieho šalátu môžme použiť aj čerstvú varenú rybu.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus