Rybie filé na slanine a cibuli

  autor   3407x

Suroviny:

600 g rybieho filé
100 g prerastenej údenej slaniny
100 ml kyslej smotany
citrónová šťava
vňať z mladej cibuľky
mäsový vývar
2 cibule
pol lyžičky karí korenia
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Prerastenú slaninu nakrájame na malé kocky, rozškvaríme a vo vzniknutej masti opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a nakrájané rybie filé. Všetko posolíme, okoreníme karí a čiernym korením. Podlejeme trochou mäsového vývaru, pokvapkáme kyslou smotanou a citrónovou šťavou. Krátko podusíme a posypeme nasekanou vňaťou z mladej cibuľky. Podávame s dusenou ryžou a hlávkovým šalátom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus