Rybie karbošky

  autor   2800x

Suroviny:

Filé z treskovitých rýb 4x100g Radoma
vegeta
maslo
3 žemle namočené v mlieku
1 vajce
cibuľa
obaľovacia zmes: strúhanka
sézamové semienka
petržlen
korenie na obaľovanie
príloha: 1 kg Zemiakové hranolky Radoma

Postup:

Filé posolíme a podusíme na masle. Necháme vychladnúť a potom roztlačíme vidličkou. Pridáme vyžmýkanú žmľu, 1 vajce, nakrájanú cibuľu. Ak je hmota riedka, zahustíme ju hladkou múkou a tvoríme malé placky, ktoré obaľujeme v pripravenej zmesi a kladieme na vymastený pekáč a pečieme v trúbe z oboch strán.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus