Rybie rizoto

  autor   2827x

Suroviny:

400 g ryby
250 g ryž
50 g eidamského syra (parmezánu)
2 lyžice oleja
mäsový vývar
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
1 čajová lyžička mletej červenej papriky
soľ.

Postup:

Očistenú a vykostenú rybu nakrájame na kocky a opražíme v rozpálenom oleji spolu s nadrobno nasekanou cibuľou. Primiešame sparenú ryžu, zalejeme vývarom, pridáme rozotretý cesnak, soľ a červenú papriku. Prikryjeme a udusíme vo vyhriatej rúre domäkka. Hotové rizoto posypeme nastrúhaným syrom. Podávame teplé.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus