Rýchly diabol

  autor   3075x

Suroviny:

500 g mletého chudého hovädzieho mäsa
nastrúhaný syr Čedar
1 menšia nakrájaná paprika
230 g paradajkovej omáčky
4 až 6 hamburgerových žmlí
1 menšia cibuľa
1 lyžica worcestrovej omáčky
pikantná koreninová zmes
2 lyžice hnedého cukru.

Postup:

Mäso pomiešame s paprikou a nadrobno nasekanou cibuľou v sklenom hrnci. Dáme piecť na najvyšší stupeň na 9 až 11 minút, kým mäso nezružovie. Mäso potom rozotrieme lyžicou a necháme odkvapkať šťavu. Pridáme paradajkovú omáčku, korenie, 250 ml vody, worcestrovú omáčku a hnedý cukor. Dobre premiešame. Necháme na 5 minút odstáť a naplníme do hamburgerových žmlí, ktoré posypeme syrom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus