Šalát z tuniaka

  autor   2066x

Suroviny:

1 konzerva tuniaka
2 lyžice majonézy
600 g zemiakov
1 cibuľa
2 lyžice olivového oleja
4 lyžice vínneho octu
1 čajová lyžička horčice
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Zemiaky v šupke uvaríme domäkka. Potom ich olúpeme a nakrájame na tenké plátky. Pridáme najemno nasekanú cibuľu, 2 lyžice vlažnej vody a olivový olej. Tuniaka roztlačíme vidličkou a primiešame k zemiakom. Pripravíme zmes horčice, majonézy, octu, soli a mletého čierneho korenia. Zmes nalejeme na šalát, všetko spolu dobre premiešame a ihneď podávame.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus