Šalát zo zelenej cibule a vajec

  autor   1450x

Postup:

Vňať zelenej cibule očistíme, umyjeme a nakrájame na prúžky, ktoré dáme do šalátovej misy. 3 až 4 vajcia uvaríme natvrdo, ochladíme, očistíme a priečne rozkrojíme pílkovým nožom na polovice. Žĺtky vyberieme, roztrieme vidličkou, osolíme a posypeme petržlenovou vňaťou. Polovice bielkov naplníme plnkou. Do stredu na žĺtky dáme polovice reďkoviek. Takto pripravené vajcia poukladáme do šalátovej misy a polejeme 2 čajovými lyžičkami rastlinného oleja. Pred podávaním podľa chuti osolíme.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus