Sekaná na zelenine

  autor   2131x

Suroviny:

300 g bravčového mäsa (pliecko alebo bôčik)
300 g hovädzieho mäsa
80 g slaniny
2 vajcia
2 cibule
2 žmle
mleté čierne korenie
soľ. Na pečenie: 50 g slaniny
200 g koreňovej zeleniny
100 g cibule
50 g masti.

Postup:

Na masti a rozohriatej slanine opražíme koreňovú zeleninu a cibuľu. Na zeleninu položíme bochníček mäsovej masy, potretý bielkom. Počas pečenia podlievame. Pečieme asi 50 Až 60 minút. Podávame so zemiakmi a s kompótom alebo s knedľou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus