Sekaná z rybieho filé

  autor   2715x

Suroviny:

800 g rybieho filé
3 lyžice mlieka
1 lyžica masla
1 lyžica oleja
2 vajcia
mäsový vývar
2 strúčiky cesnaku
2 žmle
1 lyžica nasekanej zelenej petržlenovej vňate
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Vykostené filé pomelieme na mäsovom mlynčeku, osolíme, okoreníme, pridáme vajcia, rozotretý cesnak a nakrájané žmle sparené mliekom. Všetko spolu dobre premiešame s nasekanou petržlenovou vňaťou a roztopeným maslom. Zo vzniknutej zmesi sformujeme bochník, ktorý vložíme do pekáča (ohňovzdornej misy) vymasteného olejom, podlejeme mäsovým vývarom a upečieme v mierne vyhriatej rúre. Podávame so zemiakovým šalátom, prípadne s čiernym chlebom.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus