Škvarková nátierka

  autor   3974x

Suroviny:

300 g škvariek
3 natvrdo uvarené vajcia
1 zväzok reďkoviek
1 cibuľa
4 strúčiky cesnaku
1 lyžica horčice
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Čerstvé vychladnuté škvarky pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na vymiešanie nátierky. Pridáme najemno nastrúhanú cibuľu, nastrúhané natvrdo uvarené vajcia, rozotretý cesnak, umyté a na hrubom strúhadle nastrúhané reďkovky, horčicu a soľ podľa chuti. Všetko dobre vymiešame na hladkú nátierku. Natierame na chlieb alebo hrianky opražné nasucho. Pred podávaním posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus