Slepačia nátierka s polievkovou zeleninou

  autor   1464x

Suroviny:

250 g vareného slepačieho mäsa
4 natvrdo uvarené žĺtky
1 lyžica jogurtu
2 lyžice tatárskej omáčky
100 g uvarenej polievkovej zeleniny (mrvka
petržlen
kaleráb
zeler...)
1 čajová lyžička horčice
1 nastrúhaná cibuľa
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Varené mäso spolu s polievkovou zeleninou pomelieme na mäsovom mlynčeku a dáme do misky na vymiešanie nátierky. Pridáme horčicu, tatársku omáčku, nastrúhanú cibuľu, vidličkou rozotreté žĺtky, jogurt, soľ a mleté čierne korenie. Všetko dôkladne premiešame na hladkú nátierku. Natierame na sendvič a posypeme nadrobno nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus