Smotanové tiramisu

  autor   23987x

Suroviny:

300 g kyslej smotany (2 ks) 2 smotany na šľahanie 2 vanilkové cukry 2-3 lyžice kryštálového cukru 1 stužovač šľahačky okrúhle piškóty (asi pol balíka) káva rum kakao

Postup:

Kyslú smotanu vymiešame s kryštálovým a vanilkovým cukrom, pridáme smotanu na šľahanie so stužovačom (vopred nešľahať!), premiešame a spolu šľaháme do tuha. Na dno tortovej formy ukladáme striedavo piškóty namočené v káve s rumom a vyšľahanú plnku. Plnenie končíme vrstvou plnky. Posypeme kakaom alebo postrúhanou čokoládou. Dáme na 12 hodín do chladničky

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus