Šopská pochúťka z roštenky

  autor   2433x

Suroviny:

600 g roštenky
4 vajcia
40 g masla
60 g kečupu
1 cibuľa
1 feferónka
60 g oleja
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Umytú roštenku nakrájame na rezance a opečieme na rozpálenom oleji. Pridáme kečup, soľ, korenie, nadrobno nasekanú cibuľu, feferónku a všetko spolu chvíľu podusíme. Pred dokončením pridáme maslo. Hotovú zmes dáme do nádoby z jenského skla, navrch dáme celé vajcia a zapečieme vo vyhriatej rúre. Podávame s varenými zemiakmi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus