Španielske kuracie prsia

  autor   2819x

Suroviny:

vykostené kuracie prsia z 2 kurčiat
soľ
40 g hladkej múky
2 až 3 lyžice oleja
2 strúčiky cesnaku
1 kávová lyžička mletej červenej papriky
1 cibuľa
4 paradajky
petržlenová vňať

Postup:

Porcie kurčaťa zľahka naklepeme, osolíme, pomúčime a na miernom ohni opečieme na oleji z oboch strán dozlatista. Pridáme posekaný cesnak, cibuľu, poprášime mletou sladkou červenou paprikou, trochu podlejeme a dusíme domäkka. Hotové porcie dáme na zohriaté taniere a obložíme grilovanými paradajkami posypanými petržlenovou vňaťou. Podávame s ryžou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus