Špargľa s mliečnou pražnicou

  autor   2207x

Suroviny:

150 g špargle
150 g mlieka
1 vajce
5 g masla
soľ.

Postup:

Očistenú špargľu priečne nakrájame na 2 až 3 cm kúsky, uvaríme v slanej vode, precedíme a naukladáme na servírovaciu panvicu vymastenú maslom. Surové vajcia dôkladne rozhabarkujeme s mliekom, osolíme a precedíme. Túto zmes nalejeme na špargľu a dáme na asi 10 až 15 minút do rúry. Hotová pražnica musí mať konzistenciu huspeniny. Horúcu alebo studenú špargľu podávame na panvici, na ktorej sme ju pripravovali.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus