Špargľa v teľacom plátku

  autor   2106x

Suroviny:

250 g pečeného teľacieho mäsa zo stehna
50 g šunky
50 g uvarenej (alebo konzervovanej) špargle
1 lyžica majonézy
1 lyžica kečupu
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať.

Postup:

Upečené a vychladnuté teľacie mäso nakrájame na rovnako hrubé plátky. Každý plátok potrieme kečupom, obložíme tenkým plátkom šunky, vložíme kúsok špargle a zvinieme. Zvitky pokvapkáme majonézou a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Podávame ozdobené plátkami paradajok, šalátových uhoriek a kolieskami paprík bez jadrovníkov. Ako oblohu môžme dať sterilizovaný hrášok so sterilizovanou mrkvou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus