Štajerské bravčové s chrenom

  autor   2502x

Suroviny:

600 g bravčového mäsa
1 chren
1 mrkva
1 petržlen
kúsok zeleru
1 cibuľa
120 ml octu
niekoľko zrniek borievky
1 bobkový list
majoránka
soľ.

Postup:

Očistenú koreňovú zeleninu s cibuľou nadrobno nakrájame, zalejeme 500 ml vody s octom a privedieme do varu. Pridáme korenie a na kocky nakrájané mäso. Zakryjeme a varíme kým mäso nezmäkne. Precedíme, mäso nakrájame na porcie, obložíme varenou zeleninou a husto posypeme nastrúhaným chrenom. Podávame s varenými zemiakmi.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus