Studený čaj s ananásom alebo marhuľou

  autor   2597x

Suroviny:

1 zarovnaná čajová lyžička čierneho čaju 2 lyžice ananásovej alebo marhuľovej šťavy 1 lyžica sladkej smotany 1 lyžica ananásovej alebo marhuľovej drene 1 vysoký pohár so slamkou 125 ml vody

Postup:

Čaj zaparíme ako obvykle a necháme 4 minúty lúhovať. Mierne osladíme a necháme vychladnúť. Pridáme ovocnú šťavu a nalejeme do pohára. Povrch ozdobíme touto vyšľahanou šľahačkou a prelejeme ovocnou dreňou. Uvedená dávka je pre 1 porciu.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus