 
   
             Dusanko
  Dusanko  
             2841x
2841x
            
                450 g uvarenej a vychladenej ryž
 50 g bieleho rybacieho filé nakrájaného na kocky
 50 g olúpaných kreviet
 2 ušľahané vajcia
 50 g zelených paprík zbavených semien a nakrájaných na prúžky
 50 g mrazeného hrášku
 3 lyžice kečupu
 2 nadrobno nasekané jarné cibuľky
 1 cibuľa olúpaná a nakrájaná na tenké kolieska
 1 lyžica svetlej sójovej omáčky
 3 lyžice oleja na pražnie
 1 čajová lyžička mletého čierneho korenia
 soľ. 
            
                Na panvici rozpálime 1 lyžicu oleja a nalejeme naň ušľahané vajcia. Upražíme z nich tenkú omeletu. Nakrájame ju na úzke pruhy.  Na panvici rozpálime 1 lyžicu oleja a cibuľu s rybacím filé oprážame za stáleho miešania asi 4 minúty. Rybaciu zmes preložíme na tanier. Na panvici rozpálime zvyšujúci olej. Pridáme polovicu jarných cibuliek a zelenú papriku
 miešame a pražíme asi 2 minúty. Pridáme ryžu
 osolíme a okoreníme. Primiešame kečup
 hrášok
 opražnú rybu
 krevety a sójovú omáčku. Miešame a pražíme asi 3 minúty.  Podávame ozdobené vajcovými prúžkami položnými na povrchu ryž.
            
Cookies sú malé textové súbory, ktoré sa vám uložia do počítača alebo vášho mobilného zariadenia (tablet či telefón) pri návšteve internetovej stránky. Súbory sa ukladajú do priečinku vo vašom prehliadači, obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú, platnosť a nejaký obsah (zväčša čísla a písmenká). Pri nasledujúcej návšteve tejto istej stránky prehliadač pošle informácie, ktoré sú uložené v súboroch cookies naspäť na stránku, ktorá súbory pôvodne vytvorila. Internetová stránka vďaka tomu vie, že ste už našu stránku navštívili. Cookies vám môžu uľahčiť používanie stránky, stránka si napríklad zapamätá, že ste prihlásení pod svojou prezývkou a pri nasledujúcom načítaní nemusíte znova zadávať svoje prihlasovacie údaje. Používame dočasné a trvalé cookies, dočasné sa uchovávajú vo vašom zariadení kým nezavriete stránku. Naopak trvalé cookies zostávajú vo vašom zariadení do uplynutia svojej platnosti (napr. pár týždňov, mesiacov) alebo dokým ich ručne nevymažete.