Švédska rybia misa

  autor   2212x

Postup:

Sardinky z konzervy urovnáme na misu a ozdobíme kolieskami cibule. Marinované slede vyberieme z nálevu, chvosty odrežme, ryby rozpolíme a ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou. Z údenáčov stiahneme kožu, chrbticu opatrne vyberieme, mäso urovnáme a ozdobíme prúžkami kapie. Tresčiu pečeň z konzervy rozložíme a ozdobíme cibuľou nasekanou nadrobno alebo trocha nakrojenými reďkovkami. Zavináče urovnáme na misu stočené a ozdobíme plátkami kyslej uhorky. Rezy z lososa ozdobíme kolieskami vajec uvarených natvrdo, na ktoré dáme niekoľko kaviárových ikier. Medzi tieto dary mora umiestime polovičky vajec uvarených natvrdo, ktoré ozdobíme kaviárovými ikrami alebo konzervovanými olivami. Nakoniec urobíme malé kôpky z rozličných šalátov - vlašského, rybieho, francúzskeho ap., ktoré ozdobíme štvrťkami paradajok, malými cibuľkami, hubami naložnými v octe, plátkami citrónov a pomarančov, listami hlávkového šalátu ap.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus