Syrová nátierka s feferónkou

  autor   1314x

Suroviny:

1 syrokrém
100 g šunkovej salámy
4 lyžice ochutenej majonézy
4 natvrdo uvarené žĺtky
1 feferónka
100 g rastlinného nátierkového masla
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Do misky dáme rozotretý syrokrém, maslo, majonézu, vidličkou rozotreté žĺtky, nadrobno nasekanú (alebo na mäsovom mlynčeku pomletú) šunkovú salámu, jemne nakrájanú feferónku a podľa chuti soľ. Z takto pripravených surovín vymiešame nátierku. Je to trocha ostrejšia nátierka, vhodná na hrianky alebo sendviče, ale aj na chuťovky. Nátierku pred podávaním posypeme nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus