Tatárska omáčka

  autor   6234x

Suroviny:

2 žĺtka
200 ml oleja izbovej teploty
sladkokyslá uhorka
1 lyžica horčice
cibuľa
nadrobno nakrájaná zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Bielky oddelíme od žĺtkov a odložíme na iné použitie. Žĺtky dáme do vhodnej nádoby a premiešame. Začneme ich šľahať elektrickým mixérom a postupne pridávať olej. Do vyšľahanej omáčky primiešame horčicu, petržlenovú vňať, nadrobno nakrájanú cibuľu a uhorku. Podľa chuti osolíme a okoreníme.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus