Tatranská lahôdka so slaninou

  autor   1874x

Suroviny:

600 g teľacej pečene
100 g údenej slaniny
100 ml bieleho vína
1 cibuľa
1 lyžica múky
zelená petržlenová vňať
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Teľaciu pečeň bohato prešpikujeme údenou slaninou. Niťou zviažme a opečieme na masti. Potom pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, slaninu a zelenú petržlenovú vňať. Do šťavy primiešame múku, posolíme a okoreníme. Zriedime vodou. Pečeň nakrájame na tenké plátky a podlejeme omáčkou. Podávame horúce s ryžou so zelenou petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus