Teľacie knedličky so špagetami a s paradajkovou omÃ

  autor   1801x

Suroviny:

400 g teľacieho mäsa
1 vajce
1 lyžica mlieka
600 ml paradajkovej omáčky
250 g uvarených špagiet
1 žmľa
1 cibuľa
strúhanka
mäsový vývar
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Mäso nakrájame na kocky a spolu s očistenou cibuľou pomelieme. Osolíme, okoreníme, pridáme nakrájanú žmľu navlhčenú mliekom, vajce, strúhanku podľa potreby a všetko dobre premiešame. Zo zmesi sformujeme knedličky, ktoré uvaríme v mäsovom vývare. Podávame s uvarenými špagetami a paradajkovou omáčkou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus