Teľacie mäso v keli

  autor   1975x

Suroviny:

400 g teľacieho mäsa
1 mladý kel
40 g tuku
vývar z kostí
mletá rasca
30 g hladkej múky
majorán
mleté čierne korenie
soľ.Ãœ0Q

Postup:

Mäso nakrájame na kocky, opražíme v rozpálenom tuku, osolíme, okoreníme, podlejeme vývarom z kostí a udusíme do polomäkka. Potom pridáme kel, ktorý sme zbavili hlúbovitých častí a narezali na rezance. Primiešame mletú rascu, podlejeme, zahustíme múkou opražnou nasucho a udusíme domäkka. Dochutíme majoránom. Podávame s varenými zemiakmi alebo s dusenou ryžou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus