Teľacie ragú s cibuľou

  autor   1850x

Suroviny:

1000 g teľacieho mäsa
150 ml červeného vína
2 paradajky
1000 g malej cibuľky
3 strúčiky cesnaku
200 ml oleja
1 lyžica octu
2 bobkové listy
trocha škorice a rasce
mleté čierne korenie
soľ.

Postup:

Vykostené mäso nakrájame na malé kúsky, opražíme na polovici oleja, trocha zalejeme vodou a podusíme. Paradajky popučíme a spolu s celými, olúpanými cibuľkami pridáme k mäsu. Okoreníme, pridáme nasekaný cesnak, víno, ocot a zvyšok oleja, opatrne premiešame, zakryjeme a pomaly uvaríme domäkka. Nemiešame, len hrncom občas potrasieme, aby cibuľky ostali celé. Podávame s ryžou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus