Tiramisu

  autor   4955x

Suroviny:

200 g piškót
400 g Lučiny alebo nátierkového masla
2 šľahačkové smotany
6PL cukru
3 dl kávy
Amareto (mandľový likér)
rum

Postup:

Šľahačku vyšľaháme a pridáme do nej práškový cukor, nátierkové maslo, jednu alebo 2 lyžice amareta a premiešame. Do kávy pridáme lyžicu rumu a namočíme do nej piškóty. Dno tortovej formy vyložíme piškótami. Na piškóty dáme vrstvu krému a znova rozložíme piskoty, na ktoré dáme znova vrstvu krému. Nakoniec dáme poslednú vrstvu piškót, na ktoré dáme už len trocha krému a zarovnáme. Tortu posypeme kakaom a odložíme aspoň na 3 hodiny do chladničky. Zdroj: http://www.akosatorobi.sk/video/1288/tiramisu-torta

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus