Tvarohová nátierka s bryndzou

  autor   1413x

Suroviny:

150 g bryndze
150 g mäkkého tvarohu
2 lyžice bieleho jogurtu (alebo hustej smotany)
1 malá cibuľa
pol čajovej lyžičky mletej červenej papriky
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Do misky vložíme rozotretý mäkký tvaroh a bryndzu, na hrubom strúhadle nastrúhanú cibuľu, mletú papriku, biely jogurt alebo hustú smotanu, soľ podľa potreby a nadrobno nasekanú petržlenovú vňať. Všetko dobre spolu premiešame. Natierame na chlieb alebo pečivo.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus