Tvarohová nátierka s oreganom

  autor   1187x

Suroviny:

250 g mäkkého tvarohu
50 g rastlinného nátierkového masla
oregano
2 lyžice hustej smotany
strúčik cesnaku
nadrobno nasekaná zelená petržlenová vňať
soľ.

Postup:

Do pripravenej misky dáme rozotretý mäkký tvaroh, nátierkové maslo, oregano podľa chuti (asi čajovú lyžičku), hustú smotanu, rozotretý strúčik cesnaku, soľ podľa chuti. Všetko dobre vymiešame na hladkú nátierku. Nátierkou natierame chlieb alebo pečivo. Pred podávaním posypeme petržlenovou vňaťou.

Máte obrázky alebo video z prípravy jedla ? Pošlite mi ich emailom a rád ich pridám k receptu. Súbory posielajte na recepty@dct.sk.

Android app on Google Play
comments powered by Disqus